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香港料理 申申

東京西麻布にある香港料理 申申。なかなか売り上げが上がらないと相談を受けた。原因は、客単価の低さだった。食堂みたいな雰囲気だったので、なかなか客単価を上げられずにいた。3年かけて客単価を上げていこうと決意。少しづつデザインを変えていきながら、高級感をだしていった。医学界でいうと、セカンドオピニオンみたいな仕事の内容だった。メニュー開発もやった。うまくいった。既存の申申のファンにも満足いただけるようなレストランとなった。リデザインのコンセプトは、食堂からレストランへ。

 

Shinshin is a restaurant in Nishi-Azabu, Tokyo, that serves Hong Kong cuisine. Concerned by their low profits, the restaurant’s management reached out to us for help. Upon realizing that the cafeteria-like dining space kept the average diner from spending much time or money on their meal, we proposed a plan to improve sales over the next three years. Like doctors offering a second opinion, we advised them on how to gradually upgrade the dining space to make it feel more upscale. We also helped redesign the menu. The results were a great success — Shinshin has left behind its humble beginnings and embraced a more refined atmosphere enjoyed by regulars and newcomers alike.

香港料理 申申

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香港料理 申申

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香港料理 申申
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